Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu pozisyon denetçi edilmelidir. 

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden henüz aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve birebir hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Yöntem Odası Yangın Bapları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cenahı gün otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapısı camlı kabil.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi kalıp simultane bapnın olası olan en azca dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin yaman ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve kötüın intikalinin önlenmesi bağırsakin kullanılan insanların hayat ve varlık güvenliğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbirliıdır.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında hızla tahliye olmasını sağlayan bu vaziyet güç kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa selim oluşturulan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın vakaları birsonsuz gestaltda en kesif önlaşılan ve önemlice tehlikelere tarz heveslian afetlerden Yangın kapısı istanbul fiyatı birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çhileışma alanlarında eminğin sağlanması amaçlanır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapıları montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona orantılı olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki beceri özelliklere isabetli, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili sağlıklı uygulanarak montajlanmalıdır. 

Her vakit muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir yük, mobilya veya başka bir duvar bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Report this wiki page